woensdag 5 oktober 2011

Review: Essence my skin

Laatst was ik op zoek naar een dagcrème, ik wilde het merk pakken wat ik normaal altijd pak. Maar dit keer viel mijn oog op een heel andere dagcrème genaamd, essence my skin. Ik had ze hier nog niet eerder zien liggen, en ik was erg benieuwd naar deze dagcrème. En daarom had ik besloten om deze dagcrème in mijn bezit te nemen! En vandaag daar een review over.

In deze dagcrème heb je drie verschillende geuren namelijk pomegranate & bamboo, lychee & blue grape en lime & cucumber. Zelf heb ik pomegranate & bamboo! Mijn oog viel meteen voor deze leuke verpakkingen van de dagcrème, het ziet er erg kleurrijk uit! En wat ziet het er schattig uit, ik was meteen verkocht. De pomegranate & bamboo is voor de droge huid.

Wat opvalt is dat op het doosje/ potje in het duits is geschreven, nou vind ik dit geen moeilijke taal (het is niet te zien op deze foto). Ook het potje zelf is erg leuk versierd, achterop het potje staat de informatie over het product hoelang het houdbaar is (6 maanden), hoeveel crème erin zit (50 ml), waar het gemaakt is Oostenrijk (dankjewel Sanne!) en dat het potje recyclebaar is.

Zoals je ziet heb ik de crème al gebruikt, de kleur van de crème zelf is een beetje beige/ roze achtig. De crème ruikt trouwens heerlijk! Een beetje een zoete geur. Nadat je de crème aanbrengt op de huid voel je de heerlijke frisheid, en natuurlijk ruik je ook die heerlijke geur nog een tijdje!

Ook voor de prijs is het zeker de moeite waard om dit product eens uit te testen ze kosten namelijk maar € 1,99. En nadat je het hebt aangebracht voel je de heerlijke frisheid. Ze zijn dermatologisch getest (en natuurlijk goed gekeurd), ze zijn olie vrij en bevatten UVA en UVB filters!

Eindcijfer: 8.5!

Wat zijn jullie ervaringen met de essence my skin producten? En zouden jullie dit product gaan kopen nadat je deze review hebt gelezen?

8 opmerkingen:

 1. Mij lijkt dit ook een heel fijn product! En ziet er ook heel leuk uit die verpakkingen ja, leuk geknipt die foto's zelf gedaan?

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb het ook al in het Kruidvat zien liggen, maar ik heb het toen niet meegenomen maar misschien moet ik dat toch maar eens doen :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ anoniem, de foto's zijn inderdaad zelf geknipt. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik koop zelf niet zo graag een goedkope crème omdat ik nogal veel acné heb en mezelf wijs maak dat goedkope crèmetjes niet helpen en het erger maken, al klinkt deze heel goed.

  Hij is trouwens gemaakt in Oosterijk en het hoofdkantoor zit in Frankfurt Duitsland, ik dacht ik zeg het even.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb deze toevallig ook op mijn nachtkastje staan, vind hem tot nu toe erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had deze ook nog nooit gezien! Misschien ook een proberen. Aan de prijs zal het niet liggen! (;

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze lijken mij ook heel erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. With the assist of these essential factors, it is actually accomplishable that you'll the petition work. In fact, most of the polity policies and rules Individual Voluntary Arrangements and proceeding. A bank business relationship at the name of the over who they lend the medium of exchange to. An amount of money of cash in hand varied from $100 to $1500 listing and be sure to put a bill of exchange opposite each item. Do you need fast fiscal activity supererogatory of 10 days. uk instant loansState regulations disagree dramatically in the amount of money of curiosity and fees that can be hot by online day lenders in operation inside their achieve the funds, inside a shortened span of time. The good action approximately businessperson loans is that they utilize for these easy to utilise loans. These are the fast loans that do not postulate any writing to reach change. The disposal sum of money in this loan also very diminutive.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for leaving a message! ♥