woensdag 19 oktober 2011

1 minuut gratis winkelen!

Ieder meisje droomt wel eens van één minuut gratis winkelen, wat zou je dan in je eigen mandje gooien? Rennend door de gangen van de winkel om daarna je winkelmandje helemaal vol te gooien en daarna nog eens alles gratis meenemen! Meiden nu kun je je kans grijpen, want de kruidvat geeft ons hiervoor de kans!


Hoe kun je kans maken op 1 minuut gratis winkelen? Eigenlijk is het heel erg simpel! Ga naar de kruidvat Facebook pagina. En klik op 'vind ik leuk' vul vervolgens moet je je e-mail adres invullen en op akkoord gaan met de voorwaarden klikken. En dan ben je klaar! Er zullen wel miljoenen mensen meedoen met deze actie en de kans is klein dat je 1 minuut gratis winkelen wint, maar wie niet waagt wie niet wint!

Ik heb me al ingeschreven in ieder geval, gaan jullie het ook proberen of hebben jullie je al aangemeld? Wat zou jij als eerste in jou mandje droppen?

3 opmerkingen:

 1. Wauw, wat leuk ! Hihi, ik heb me ook meteen ingeschreven natuurlijk.

  Liefs, Rachel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke actie zeg, ik doe zeker mee en als ik win sprint ik linea recta naar de make up afdeling en ik gris onderweg nog even een nieuwe fohn, krultang en stijltang mee :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb me ook gelijk ingeschreven! Super blog heb je, ik volg je al een hele tijd!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for leaving a message! ♥