zondag 30 oktober 2011

Beauty Question.

Het leek ons ook eens leuk om eens in de zoveel tijd een Beauty Question online te zetten. Dit gaan we uiteraard niet iedere week doen, want dan word het een beetje standaard. Vandaar dat we het gewoon doen als we er zin in hebben. En vandaag had ik eens zin om de eerste vraag online te zetten, wees vooral niet bang om je eigen mening te geven!
Durf jij de deur uit zonder make-up?
Die vindt ik persoonlijk niet moeilijk om te beantwoorden, want ik durf wel de deur uit zonder make-up. Ik moet ook toegeven dat ik het regelmatig doe, maar naar school of mijn werk draag ik meestal wel gewoon make-up. Alleen ook dan niet heel erg overdreven. Ik houd wel van een natuurlijke look met wat bruine oogschaduw, mascara. Maar ik moet toegeven dat ik eigenlijk op het moment alleen nog maar mascara draag, omdat ik weinig tijd of geen zin heb om oogschaduw op te doen.

Maar uiteindelijk durf ik wel zonder make-up de deur uit te gaan, en doe ik het dan ook regelmatig. Want je hoeft je uiteindelijk toch niet achter je make-up te verschuilen? Je bent ook mooi zonder make-up!

7 opmerkingen:

 1. Ik durf zeker zonder make-up de deur uit te gaan. Naar school is het meestal alleen mascara/oogpotlood/blush maar ik heb ook dagen (meestal na een zware nacht) dat ik liever die 10 minuten langer blijf liggen :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ja hoor, geen probeleem. Ik draag makeup, makeup draagt mij niet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga gerust boodschappen doen zonder make-up, ja! :)

  ik blog weer!
  http://jentelammerts.blogspot.com
  Liefs Jente

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik draag alleen maar mascara, dus ik durf zeker zonder make-up de deur uit te gaan :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ga regelmatig zonder make-up uit de deur, omdat ik gewoon weg geen tijd heb.
  En als ik nog een beetje tijd heb dan beperkt het zich tot een beetje mascara en een lipgloss op.
  Ik doe echt alleen alles op als ik heel veel tijd heb of naar een feestje ga ofzo.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik durf eigenlijk niet zonder make-up de deur uit te gaan. Eigenlijk alleen maar op kamp. Dan 's morgens ben ik make-uploos, maak ik me 's middags weer op. Dus nee, eigenlijk ben ik liever niet make-uploos. Dan is kamp een uitzondering.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hihi, rechts aan de zijkant staat een lieve bezoeker online! Dat ben ik. Ik ga door de weeks eigenlijk vrijwel altijd make-uploos door het leven. In het weekend echter draag ik wel make-up of met uitgaan, speciale gelegenheden, date ect. Maar als ik naar school, stage of werk moet vind ik het teveel werk.
  Jullie hebben een leuke blog, bedankt voor je reactie op mijn spam post. Ik ga jullie meteen even volgen natuurlijk.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for leaving a message! ♥