donderdag 31 mei 2012

Tag: Hoe fake ben jij?

De tag "hoe fake ben jij?" ben ik op een weblog tegen gekomen, ik vond het zo'n leuke tag dat ik hem ook gewoon moest in vullen. Dus voor vandaag heb ik besloten om deze tag in te vullen! Laten we snel eens kijken hoe fake ik wel niet ben!

Heb je ooit cosmetische chirurgie ondergaan? Nee, ik ben dat nog nooit ondergaan.

Gebruik je valse wimpers?
Thuis heb ik wel valse wimpers ergens liggen, maar waar? Don't ask! Ik gebruik ze helemaal nooit, ik heb ze ooit eens gekocht om gewoon uit te proberen. Verder liggen ze nu ergens in de kast helemaal onderaan waarschijnlijk!
Draag je een weave of extensions? Nee, ook deze draag ik niet. Van mezelf heb ik al lange volle haren, ik heb deze dus helemaal niet nodig!

Gebruik je iedere dag make-up? Meestal gebruik ik wel make-up ja, maar iedere dag? Nee! Als ik gewoon geen zin heb om make-up te dragen dan ga ik gewoon zonder make-up de deur uit, no problem!


Zou je een cosmetische operatie overwegen? Nee, dat zou ik dus niet kunnen. Waarom zou je eigenlijk zo'n ingreep ondergaan als het helemaal niet nodig is? Ik bedenk altijd maar, je bent mooi zoals je bent.
Kun je nog zonder make-up? Tuurlijk, ik ga ook regelmatig zonder make-up de deur uit. Maar om nou geen make-up te kopen, dat word wel een lastige opgaven! haha.
Draag je nepnagels? Ook draag ik geen nepnagels, ik heb ze ooit wel eens gehaald. Ook om eens uit te proberen, maar ik had ze nog geen vijf minuten op of ze lagen er alweer langs! Verschrikkelijk, en met mijn hobby en werk kan ik ze ook helemaal niet gebruiken! Ze zitten dan alleen maar in de weg.
Verf je je haren? Ook verf ik mijn haren niet, ik heb ooit wel eens lichtere plukken in mijn haren gehad. Heel heel vroeger was dat nog! Maar mijn haren verven, nee ook dat doe ik niet!


Ga je onder de zonnebank? Ook ga ik niet onder de zonnebank, één omdat het erg ongezond is. twee, weet ik eigenlijk niets op te verzinnen. Ik heb het geduld er al helemaal niet voor om onder zo'n zonnebank te gaan! Maar ik zou het ook nooit doen.

Gebruik je selftanners? Ook maak ik geen gebruik van een selftanner!

Heb je tattoo’s? Nee, ik vind ze (sommige) toch wel erg mooi. Maar zal ik ze ooit bij mezelf laten zetten, dat denk ik niet. Ik vind ze wel mooi!

Heb je piercings? Als de gaatjes in mijn oren voor mijn oorbellen mee tellen, dan heb ik wel een piercing ja. Ik heb namelijk één gaatje aan ieder oor om mijn oorbellen in te doen, maar dat hebben de meeste meiden wel!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om deze tag te lezen, ik vond het in ieder geval wel leuk om deze tag in te vullen! Nu ben ik eigenlijk wel benieuwt hoe jullie deze tag in gaan vullen, dus wil je hem overnemen neem hem dan gerust over! En laat het ons weten, dan komen we zeker even kijken hoe jij hem ingevult hebt!

Liefs, Monique

5 opmerkingen:

  1. Dit vind ik een leuke tag om te lezen.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze tag is erg leuk! ik heb alleen gaatjes in mijn oren en soms draag ik wat mascara, meer niet! Jij bent ook niet zo fake, haha :) liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. A person necessarily lend a hand to make seriously articles I might state.
    That is the first time I frequented your web page and to this point?
    I amazed with the research you made to make this particular submit extraordinary.

    Wonderful process!
    My site: man utd transfer news neymar

    BeantwoordenVerwijderen
  4. These are really impressive ideas in on the topic of blogging.
    You have touched some nice factors here. Any way keep up wrinting.
    Look into my webpage perfumes baratos

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for leaving a message! ♥