dinsdag 22 mei 2012

Een kleine update post!

Goeden avond beste bezoekers, vandaag even een kleine update post. Van wat er vandaag allemaal aan de blog is verandert! Want zoals jullie al wel hebben gezien is het uiterlijk een beetje verandert, van groen/bruin naar grijs/blauw! Ik heb dan ook even op gezeten om het allemaal recht te krijgen, de gadgets stonden allemaal door elkaar etc!


En ongeveer een uurtje geleden had ik de tijd om even de weblog weer helemaal in orde te maken, daar heb ik dan zoals jullie zien ook even de tijd voor genomen! Ik heb zoals jullie zien de achtergrond en de text wat verandert van groen/bruin naar grijs/blauw inderdaad, zelf vind ik deze kleuren net wat rustiger dan het vorige! Zo ook heb ik aan de zijkant een hele boel aangepast, de gadgets stonden een beetje door elkaar deze heb ik dan ook weer helemaal in orde gemaakt. Maar dat even voor nu, ik heb nog één enkele nieuwtjes!

Allereerst willen we alle bezoekers die onze blog bezoeken vragen om onze enquête in te vullen, deze enquête kun je hier vinden. Iedereen bedankt die hem al heeft ingevuld en voor de mensen die hem nog gaan invullen, alvast bedankt! Hier help je ons enorm mee!

Dan hebben we nog een vraagje aan bezoekers die geïnterresseerd zijn, wij willen namelijk onze 'interviews' terug halen. Een hele tijd geleden hebben we gevraagt aan mensen die geïnterresseerd waren om ons en e-mail te sturen, we hebben hier op dan ook enkele e-mails ontvangen. Maar helaas geen antwoord meer op terug gekregen, dus bij deze vragen we nog een aantal mensen die geïnterviewd willen worden, dit gaat over je blog en het is ook een erg goede promotie voor je blog! Ben je geïnterresseerd? Laat het ons dan weten: SunlightDreams@live.nl

Liefs, Femke en Monique

3 opmerkingen:

 1. Ik vind de nieuwe layout wel heel erg leuk. Inderdaad wat rustiger.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je layout is leuk nu! Ik zal de enquete wel eventjes invullen. En zal ook wel een mailtje over het interview sturen. :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kende de oude blog niet, maar deze is leuk, heel leuk zeg. Ik zal de enquête even invullen en ik mail jullie voor een interview.
  Liefs, Mi-lou

  www.bebeautyfullbymy.blogspot.com

  ps. Ik heb een give-away misschien vind je het leuk om deel te nemen.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for leaving a message! ♥