vrijdag 4 mei 2012

Op zoek naar nieuwe badmode?

De zon begint weer te schijnen, de temperatuur meter gaat stukje bij beetje weer wat omhoog. Dat betekend dus ook dat het dadelijk weer heerlijk weer word om in je bikini aan het strand te gaan liggen! Liggen genieten van de heerlijke zon, tenminste dat hopen we! Er zijn vast nog wel meiden die hun bikini van vorig jaar in de kast hebben liggen, maar wie dat niet heeft.. Wij hebben een aantal leuke bikini's opgezocht, dus maak je geen zorgen dat je dit jaar zonder bikini zit!


Voor meer bikini's en badpakken ga naar HM.com
Iedereen kent de winkel H&M, dit jaar hebben ze weer een nieuwe badmode collectie. Een erg leuke collectie, er zitten verschillende mooi bikini's tussen. Er zijn een aantal leuke bikini's te koop op de website van de H&M, dus ben je nog op zoek, dan raad ik je zeker aan om even bij de H&M te kijken!

Voor meer bikini's en badpakken ga naar Wehkamp.nl!
Ook op de wehkamp kom je verschillende leuke badmode tegen, o.a badpakken, bikini's semikini etc! Een ruime keus aan verschillende soorten, maten, kleuren, modellen en merken! Dus ben je van plan om nog een leuke bikini etc aan te schaffen? Kijk dan eerst ook nog even op wehkamp of er geen badmode voor jou tussen zit!

Voor meer bikini's en badpakken ga naar Nelly.com!
Op Nelly heb je ook een ruime keuze aan badpakken, bikini's, semikini's etc. Deze zijn wel wat hoger in de prijs, maar het is echt de moeite waard! Je hebt een ruime keus uit verschillende modellen, maten, kleuren en merken! Dus neem ook even een kijkje op deze website, om te zien of er geen badmode voor jou tussen zit!

Heb jij voor aankomende zomer al een mooie bikini, badpak gescoord? Of ben je nog druk op zoek naar een leuke nieuwe bikini? In ieder geval kun je nu ook nog een aantal van deze webshops bezoeken en hun badmode pagina bekijken, waar heb jij jou bikini gescoord? Of weet jij nog leuke webshops/ winkels waar ze leuke badmode hebben?
Door: Monique

6 opmerkingen:

Thanks for leaving a message! ♥