woensdag 28 december 2011

Review: Masker Montagne Jeunesse

Het is alweer een tijdje geleden dat er een review online verscheen, vandaag werd het weer eens tijd voor een review! Ik was gisteren even langs het dorp geweest, ik moest nog wat spullen halen die ik nodig had. En zo liep ik het Kruidvat binnen, en ik bedacht me dat ik de het laatste flesje met een masker alweer op had. En toen zag ik in de schappen het masker Montagne Jeunesse liggen. Ik was erg benieuwd, en deze belande dus in mijn winkelmandje!


De verpakking is vrij simpel, gewoon een tube met een etiket eromheen. Ik moet wel zeggen dat ik hem erg druk vind.  Het masker is 6 maanden houdbaar, er zit ook vrij veel in 100 g. Genoeg voor je hele vriendinnen groep!  Ook erg belangrijk is dat je het vegetarian standart logo op de achterzijde ziet! Verder heeft dit masker ook een erg sterke chocolade geur, die je na het opbrengen ook nog een tijdje goed blijft ruiken.
 

Als je naar de foto's kijkt zie je ook dat deze de donkere kleur van chocolade heeft, geen wonder als het de dark chocolate heet! Deze is erg makkelijk om aan te brengen op je gezicht, het smeert makkelijk uit. Zoals ik al had gezegd heeft dit masker de sterke geur van chocolade, ook een hele tijd als je hem hebt aangebracht. Na het aanbrengen moet je het masker 15 tot 20 minuten laten inwerken. En daarna goed verwijderen, en het liefst gebruik ik daarna ook nog eens een dagcrème. Het resultaat, een heel erg zachte huid en goed gereinigd!

Het nadeel vind ik een beetje de dop, ik vind hem niet erg hygiënisch want nadat je er iets uit hebt gehaald en het dopje weer dicht wilt doen.. Zit je hele dopje onder het masker. Niet erg handig dus. Het aanbrengen van dit masker kun je met je handen doen, maar een kwastje is net zo gemakkelijk!

En voor de prijs is hij ook nog eens te doen, hij kost namelijk €5.95!

Eindcijfer: 8.0

Hebben jullie al ervaringen met dit masker?

9 opmerkingen:

 1. Ik heb dit masker wel eens gewoon gehad maar niet in zn tubbe wat handig! Al zou ik hem niet snel weer kopen want het eraf halen van dit masker is echt vies werk! Haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh, niets voor mij dus. Ik houd helemaal niet van chocolade :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de andere tube-versie, die ik wel fijn vind :)
  leuke blog heb je, ik volg je!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze is echt heel erg fijn, heb hem ook gehad.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. lijkt me een goed maskerrr! i <3 chocolate!
  zullen we elkaar volgen? (:
  ik volg jou al!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had het nog nooit gezien, ziet er goed uit! :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die maskers vind ik altijd wel fijn, handig dat het in een tube zit nu! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wel gezien in de winkels hier maar ik doe meer van die maskers bij de kruidvat, groene, roze en blauwe (als ik me niet vergis), die werken bij mij weer prettig.. ^^

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for leaving a message! ♥