maandag 12 december 2011

Hoe blijft je lippenstift langer zitten?

Je zult het vast wel herkennen, net mooi je lippen gestift en je neemt daarna een slokje van je drankje, resultaat? Je mooi gekleurde lippen in één keer weg! Je kunt natuurlijk wel lippenstift kopen die lang blijven zitten, maar ook dit werkt niet altijd. Wil je toch dat ook jou lippenstift langer blijft zitten, dan heb je vast wel iets aan deze tips!


Lipliners doen wonderen, alleen moet je hiermee dan wel je hele lippen inkleuren. Een lipliner blijft langer zitten dan lippenstift en zo creëer je ook nog eens een mooie basiskleur waar je later weer je lippenstift over aan brengt. Zorg er wel voor dat de kleur van de lipliner overeen komt met de kleur van je lippenstift. Er zijn ook genoeg merken die een doorzichtige lipliner verkopen, zodat je die onder elke kleur aan kunt brengen!

Je kunt ook je lippenstift af poederen. Let er dan wel op dat dit een mat effect creëert. Houdt er ook rekening mee dat je een transparante poeder neemt.

Er zijn ook verschillende primers, lippen primers! Niet de primers die je over je gezicht moet smeren, maar deze zijn speciaal voor je lippen. In plaats van een primer kun je ook een lip erase van MAC gebruiken. Het voordeel hiervan is dat de kleuren van de lip erase veel intenser word, omdat je je lippen een nude kleur geeft.En kennen jullie ook nog het zakdoek trucje? Even een tissue dubbel vouwen en er dan even in happen. Hiermee haal je de overtollige lippenstift weg en schijnt het beter te blijven zitten.

Ook zijn er verschillende lipglossen die je onder je lippenstift aan brengt, de lipgloss laat op de een of andere manier je lippenstift uitdrogen. En daardoor kan het ontzettend lang blijven zitten.

Mocht dit toch allemaal niet werken, dan is het weer rennen naar het toilet om je lippen op tijd bij te werken! Of een van de long lasting lipsticks gebruiken. Gebruiken jullie ook wel eens lippenstift, en gaat deze er dan ook zo snel weer af?

3 opmerkingen:

  1. Handig! Alleen ik draag nooit zo vaak lippenstift!
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Veel van deze tips ken ik wel! Ik draag wel eens lippenstift :)

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for leaving a message! ♥