dinsdag 13 december 2011

jumpfrompaper.com

Elk jaar is er wel weer iets nieuws te vinden in de winkels. En steeds wordt het alsmaar gekker en gekker, maar het blijft leuk om er naar te kijken. Of niet? Toen ik wat aan het rondneuzen was op het internet kwam ik toch wel zo iets leuks tegen, een nieuwe trend in aankomst! Wat vinden jullie van deze trend, neem snel een kijkje met ons!Eerst moest ik even kijken of het wel echte tassen waren, maar inderdaad deze tassen zijn echt. En dat wel in 2D! Ze zijn van het merk Jump From Paper en ontworpen door Chay Su en Rika LinZou. De tassen zijn er in verschillende modellen verkrijgbaar, zowel voor vrouwen als mannen. Zou jij deze tassen in je bezit willen hebben, of lijken ze jou erg onhandig?


Deze tassen kun je nog niet in de Nederlandse winkels vinden, je kunt ze al wel vast bewonderen op http://jumpfrompaper.com! Hier kun je ze dus online kopen, je moet er misschien alleen wel even voor sparen. Want de goedkoopste zijn ze zeker niet. Ze kosten zo rond de € 70,-!

Wat denken jullie van deze trend, wordt het denken jullie echt een trend. En zouden jullie deze tassen zelf ook  in jullie bezit willen hebben?

Door: Monique

2 opmerkingen:

  1. Dit is zo apart, een vriendin liet mij dit vanochtend ook al zien.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Is inderdaad heel apart. Ik zou schrik hebben om mijn handtas te scheuren.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for leaving a message! ♥