zaterdag 3 september 2011

Review: Catrice eye colour

Catrice is ook een erg populair merk bij meiden en jonge vrouwen. Zelf gebruik ik van dit merk voornamelijk de nagellakjes, maar sinds kort heb ik ook één oogschaduw kleur in mijn stash! En ik moet toegeven, ik ben echt een fan van dit merk geworden! En dus is het tijd voor een review over de oogschaduw die ik laatst in mijn bezit heb genomen!

Ik heb gekozen voor het kleurtje 180 Ocean's 14. En ik ben helemaal weg van deze kleur, het is een donkere kleur blauw. De kleur van de Oceaan als hij dieper wordt. De naam van de oogschaduw vind ik ook erg toepasselijk, erg origineel. En de andere kleurtjes uit deze collectie zijn ook erg leuk!

Het eerste wat je opvalt als je naar de oogschaduw kijkt is toch wel dat dit potje niet extra versierd is. En toch is het leuk om naar het potje te kijken! Voorop staat alleen het merk Catrice. Achterop staat de verdere informatie, de houdbaarheid (24 maanden), made in Polen, recyclebaar etc. Verder zit er 2.5 gram oogschaduw in het potje.

Ik heb ook een swatch gemaakt met oogschaduw base en zonder oogschaduw base. De linker (nummer 1) is gemaakt met oogschaduw base, je ziet dat deze iets donkerder is gepigmeerd. En de rechter (nummer 2) is zonder base, deze is iets lichter gepigmeerd, maar ook deze geeft uiteindelijk een goed eindresultaat. Dus je kunt deze oogschaduw met maar ook zonder base dragen! En het blijft ook nog eens de hele dag door goed zitten. Dat is zeker een plus punt!

Ik ben erg tevreden over deze oogschaduw, en het is zeker een aanrader! En meestal zijn de producten van Catrice niet zo heel duur. Toevallig lag deze in een bakje met allerlei spulletjes voor maar €1,00. Hoe duur ze normaal zijn heb ik eigenlijk niet naar gekeken.

Eindcijfer: 8.3!

Wat zijn jullie ervaringen met deze collectie oogschaduw van Catrice? Ik heb de foto's zelf gemaakt, helaas zijn ze een beetje onduidelijk geworden. Ik hoop de volgende keer dat ze wat scherper zijn!

3 opmerkingen:

  1. Echt mooie kleur!
    zelf hou ik wel van blauw maar als ik blauwe oogschaduw op doe dan lijken mijn ogen dof. :(
    X

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for leaving a message! ♥