woensdag 21 september 2011

Favorieten: beroemdheden!

Beroemdheden het zijn er inmiddels zo ontzettend veel! Van de één hoor je bijna niets terwijl je van de ander iedere dag wel iets hoort. We hebben verschillende soorten beroemde om ons heen de één kan enorm goed zingen terwijl de ander weer enorm goed kan dansen of acteren! En noem het zo maar op, vandaag ga ik jullie laten zien wie mijn favorieten beroemdheden zijn!

De meeste van jullie zullen hem vast wel kennen, Michael Jackson. Al is hij er niet meer, het blijft toch een van mijn favorieten beroemdheden! Zijn muziek heeft wel iets, en hij heeft gewoon veel meegemaakt in zijn leven. En ik vind dat hij wel respect verdient. Daarom behoort hij ook zeker tussen mijn favorieten.

Lauren Conrad hoort ook zeker bij mijn favoriete, we leerde haar kennen in de series 'Laguna Beach' en 'The Hills'. En ik heb deze series dan ook altijd gevolgd! Ze is echt mijn stijl icon! En ze lijkt me een ontzettend leuke meid, erg spontaan. Ze is gewoon prachtig, en ze behoort dus ook bij mijn favorieten.

Beyoncé hoort er natuurlijk ook tussen, ze is geweldig! Ik ben echt fan van haar liedjes, who run the world (girls), Best thing I never had, Love on top etc! Geweldig hoe zij kan dansen. En wat ik ook erg leuk vind is, dat ze in verwachting is van haar eerste kindje!

Het zijn er vandaag niet erg veel, wat zullen jullie de volgende keer willen zien in favorieten? Laat jullie reactie achter dan zullen wij eens kijken wat de volgende favorieten zal worden! Wat zijn jullie favorieten celebs?

4 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn favoriete celeb is Taylor Swift
  x
  http://www.curiousfashionn.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Uit deze drie celebs, vind ik MJ wel de coolste.
  Ik heb je een blog award gegeven, haha ik zag dat je er al een had, sorry!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb veel favoriete celebs : Leighton Meester, Cher Lloyd, Nina Dobrev, Ariana Grande, Blake Lively & Christina Aguilera ♥

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for leaving a message! ♥