vrijdag 21 juni 2013

Dear readers!

Hello ladies! Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een artikel geplaatst heb het laatste artikel dat online kwam was op 2 maart 2013. Een hele poos geleden dus! Maar het bleef me iedere keer weer verbazen hoeveel mensen deze blog nog bleven bezoeken per dag, gemiddeld zo'n 80 berzoekers per dag. Vandaar ook dat het me leuk leek om op de eerste dag van de zomer weer een artikel te plaatsen!

Een hele tijd ben ik afwezig geweest met het plaatsen van nieuwe artikelen. Dit omdat ik het gewoonweg te druk had om nog artikelen te schrijven. Maar ik kreeg vandaag weer de kriebels om te schrijven. Ook heb ik weer leuke idee├źn die ik met jullie wil delen! En natuurlijk ook omdat het me steeds maar bleef verbazen ondanks dat er geen artikelen meer online kwamen er nog zovele deze blog bleven bezoeken, dat noem ik nou nog eens trouwe volgers!

In de tussentijd ben ik ook nog nooit gestopt met het verzamelen van allerlei inspirerende en leuke quotes. Hiervoor heb ik een speciale facebook-pagina voor aangemaakt namelijk, Quotes Are Inspire You! Lijkt het je leuk om deze pagina te volgen, klik dan zeker even op het Vind ik leuk icoontje!

Ben jij dus benieuwd wat er nog gaat komen, dan raad ik je aan om zeker nog eens langs te komen.
Veel liefs, Monique

3 opmerkingen:

  1. Leuk! (: Welkom terug! natuurlijk blijf ik langskomen haha, ik volg je blog dusja!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Blijf bloggen zou ik zeggen! :)

    Like mijn facebookpagina: https://www.facebook.com/DecadeOfStyle
    xx

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for leaving a message! ♥