vrijdag 17 augustus 2012

Items voor in je strandtas!

Aankomend weekend zou het tropisch warm worden in ons landje, tijd voor een bijpassend artikel dus! Er zullen vast en zeker wel een aantal van ons zich op het strand laten zien, maar wat neem je nu allemaal mee naar zo'n dagje strand? Wij zetten in dit artikel een aantal items op een rij die je absoluut niet mag vergeten om mee te nemen naar het strand!

Wat je absoluut niet moet vergeten is je bikini! Je hoeft natuurlijk niet het water in te gaan, maar je kunt er ook gemakkelijk mee gaan zonnen!

Een handdoek is ook altijd handig, je kunt er uitgebreid op gaan liggen zonnen. Maar een handdoek voor je af te drogen als je uit het water bent gekomen of voor als je gaat is natuurlijk ook altijd handig!

Een zonnebril voor je ogen te beschermen tegen de zon, altijd handig! Wel niet te lang op houden, anders heb je de afdruk van je zonnebril in je gezicht staan! Haha.

Vergeet je ook niet in te smeren met zonnebrandcréme! De zon is fijn, maar je wilt natuurlijk niet als een kreeft eindigen! En je wilt je huid natuurlijk zoveel mogelijk beschermen, want de zon is ook niet altijd goed voor je huid. Dus vergeet je niet regelmatig even in te smeren!


Trek een luchtige outfit aan, niet iets wat al te warm is. En iets wat je gemakkelijk uit kan trekken voor als je in je bikini wilt gaan liggen!

Een hoedje is dit seizoen weer helemaal in, en voor op het strand is het ideaal voor als je even met je gezicht uit de zon wilt gaan liggen! Daarbij staat het ook nog eens erg leuk bij je bikini!

En als je in het zonnetje gaat liggen is het ook leuk om een tijdschrift of boek mee te nemen. Bij het strand is het nu eenmaal erg leuk om te lezen, alleen als je met vrienden/familie bent is het natuurlijk niet zo gezellig. Maar als jij in je eentje op het strand ligt kun je gemakkelijk even een tijdschrift of boek pakken!

Vergeet ook je portomonnee mee te nemen, een kleine handige portomonnee is handig. Hier kun je dan je geld, identiteitsbewijs, rijbewijs etc in doen!


Wat je natuurlijk ook niet mag vergeten zijn slippers of sandalen, deze zijn gemakkelijk aan en uit te trekken. En aangezien je op het strand bent zul je geregeld wel zand in je schoenen vinden, en open schoenen is gewoon gemakkelijker!

En natuurlijk om alles in te doen is een hippe en leuke strandtas niet overbodig!

Je kunt natuurlijk ook je eigen koelbox mee nemen naar het strand, hier kun je dan wat drinken en wat te snoepen in op bergen! Vergeet niet om regelmatig te drinken met dit warme weer, en om het allemaal koud te houden kun je er van die koel elementen in te doen!


En voor de mensen die naar het strand gaan, vergeet niet regelmatig te drinken en je in te smeren! Maar ook de mensen die niet naar het strand gaan natuurlijk! Iedereen alvast een heel fijn weekend!

Door: Monique

1 opmerking:

Thanks for leaving a message! ♥