dinsdag 3 april 2012

Tag: Nagellak Addict

Vandaag was ik weer wat aan het rond neuzen op verschillende blogs die ik volg, en ik kwam toen een leuke tag tegen namelijk de "Nagellak Addict" tag. En ik besloot om deze maar eens over te nemen, vooral omdat het alweer een tijdje geleden is dat we een tag online hebben gepubliceerd. En tags zijn gewoon ontzettend leuk om in te vullen, ik zag de tag voorbij komen op de website van Lonneke. Laten we snel kijken hoe ik hem heb ingevuld!

1. Wat is je favoriete nagellak merk/bedrijf?
Ik vind vele nagellak merken erg fijn om te gebruiken, zoals als budget merk Catrice. Verder vind ik de lakjes van Bourjois ook erg fijn! Verder zijn er nog een heleboel merken die ik ook fijn vind om te gebruiken.

2. Glitter of geen glitter?
Ik houd niet zo veel van glitters, voor af en toe vind ik ze wel eens leuk om te gebruiken. Maar in het dagelijks leven maak ik bijna nooit gebruik van glitters, maar ik vind het wel leuk te gebruiken bij feestelijke dagen!

3. OPI, China Glaze of Essie?  
Lastig om op deze vraag antwoord te geven, ik maak namelijk nog geen gebruik van één van deze lakjes. Al zal ik OPI dolgraag eens willen uitproberen, heeft iemand leuke suggesties welke ik uit moet proberen, en waar ik deze lakjes zou kunnen krijgen?

4. Wanneer/hoe vaak verander jij je nagellak?
Dat is verschillend, als ik weer eens in een goede bui ben. En ik heb gewoon zin om weer iets anders op mijn nagels te lakken, dan doe ik dat gewoon.

5. Wat is je favoriete kleur op je nagels?
Welke kleuren ik de laatste tijd op mijn nagels draag is toch wel geel en groen. En dan lekker van deze felle geel en groen bedoel ik. Maar wanneer ik geen zin heb in een fel kleurtje.. dan pak ik gewoon een pastel kleur. Of ik laat mijn nagels een paar dagen rusten.


6. Donker of felle kleuren?
Ik vind het leuk als de nagellak opvalt, dus deze is vrij simpel te beantwoorden. Ik pak liever de felle kleurtjes! Donker kleuren kunnen erg chic staan, en ik zou deze dan ook wel eens dragen. Maar toch die felle kleuren, die springen er net wat meer uit!

7. Welke nagellak draag je op dit moment op je nagels?
Op dit moment draag ik geen nagellak, ik zit nu met mijn nagels in de zogenaamde 'rust periode' haha! Maar ik wilde vanavond maar weer eens een leuk fel kleurtje op doen. Welke kleur ik vanavond op doe, heb ik nog geen idee van.

8. Matte nagels, ja of nee?
Persoonlijk vind ik dat erg leuk, ik heb het dan ook wel eens regelmatig gedragen.

9. French manicure?
Deze vind ik echt heel erg mooi, het ziet er erg natuurlijk uit. En toch goed verzorgt!

10. Favoriete winter kleur?
Pff, de winter is net voorbij! haha. Welke kleur heb ik in de winter veel gedragen, dat is het lakje van Catrice uit de Limited Edition - Big City Life. Een donkerder blauw lakje.

Ik vond het weer eens leuk om een tag in te vullen, lijkt het jou nu ook een erg leuke tag vergeet hem dan vooral niet over te nemen. Laat ook achter als je hem hebt ingevuld, dan komen wij een kijkje nemen!

Door: Monique

8 opmerkingen:

 1. hij is leuk he !
  dankje dat je mij gelinkt hebt :D
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen! :)
  (p.s. I am Back!! Alleen met een eigen website, dus vandaar dat er geen Shirley's Tempel meer staat! hihi)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. ps. ik volg je, volg je terug? ;)
   http://fashionskillsforyou.blogspot.com/

   Verwijderen

Thanks for leaving a message! ♥